Kancelarijske police

Kancelarijske police

Upravljanje prostorom je veoma važno za svaku kancelariju, a za efikasniji rad potrebno je sve veoma dobro organizovati. Police štede prostor i pomažu u organizovanju kancelarije.

Pametno dizajnirana polica može uštedeti novac i prostor, a police mogu služiti kao skladišni prostori za kancelarije koje nemaju posebnu prostoriju za tu namenu. Police takođe mogu povećati ukupan osećaj i ambijent vaše kancelarije. Vaša kancelarija će izgledati uredno, čisto i organizovano sa vešto složenim dokumentima na policama.

Kancelarije imaju sve vrste papira i ako ih ne organizujete na vreme, nagomilavaju se. Veoma je teško funkcionisati kada u radnom prostoru imate gomilu dokumenata, a nemate adekvatan prostor za odlaganje. Police mogu odlično da reše vaš problem sa nedostatkom prostora kako bi vaša kancelarija izgledala lepo i organizovano.

Evo nekoliko ideja za kancelarijske police koje vam mogu pomoći da organizujete svoju kancelariju.

Police sa fiksnim nosačima

Police sa fiksnim nosačima se postavljaju vertikalno pomoću šina i nosača. Ove police se lako mogu naći na tržištu i lako se montiraju. One vam daju slobodu da prilagodite visinu u skladu sa vašim potrebama i prostorom, ali kada ih jednom montirate ne mogu se više podešavati. Kablovi i elektronika takođe zauzimaju veliki deo prostora. Ova fiksna polica je veoma funkcionalna i možete je lako i jednostavno zameniti vremenom.

Police preko celog zida

Da biste maksimalno iskoristili prostor, police preko celog zida su odlična opcija. Rešićete se nereda i moći ćete da organizujete poslovnu dokumentaciju i ostale kancelarijske predmete. Ove zidne police vam daju slobodu i prostor za ugradnju dodatnih malih ormarića u njih. Računari se mogu prebaciti na ovu zidnu policu, a žice i kablovi će biti nevidljivi i izgledaće privlačno i čisto. Gornji delovi polica se mogu koristiti isključivo za čuvanje dokumenata koji neće biti u upotrebi duže vreme. Police na celom zidu su veoma praktičane za male kancelarije sa nedostatkom prostora. Možete koristiti bilo koji materijal za svoju policu preko celog zida, metalne ili drvene ploče izgledaju sasvim dobro. Osim što služe za dobro organizovanje kancelarije, kancelarijske police se mogu koristiti i za postavljanje suvenira ili kancelarijskog dekora.

Drvene police

Neki ljudi veoma vole drvo u svom radnom prostoru. Drvene police mogu izdržati težinu teških papira i predmeta. Možete lako da organizujete i povećate prostor za odlaganje u kancelariji tako što ćete staviti korpe na drvene police. Ovo će vam omogućiti da lako pronađete potrebnu dokumentaciju. Možete odabrati korpe napravljene od prirodnih materijala kako biste zadržali prirodan izgled svoje police. Na police se mogu dodati fioke za čuvanje kancelarijskog pribora. Sitnice i  mali predmeti često stvaraju nered. Kada nađete rešenje za njihovo organizovanje, pola vaših problema je nestalo. LED osvetljenje se takođe može ugraditi u drvene police. Ovo olakšava pretragu dokumenata i drugih značajnih papira.

Pogledajte našu ponudu zidnih polica.