• Početna
  • Police

Kuhinjske police – dekorativni i funkcionalni dodatak svakoj kuhinji

Kuhinjske police – dekorativni i funkcionalni dodatak svakoj kuhinji

Što se tiče prostora za odlaganje u kuhinji – nikada vam ga neće biti dovoljno!

U idealnom slučaju želite razne mogućnosti za odlaganje: ormariće za posuđe u nivou očiju, duboke fioke za lonce i šerpe, manje fioke za escajg i posuđe za posluživanje. Naravno, i izdašnu ostavu za čuvanje svih vaših potrepština izvan pogleda.

Novi trend skladištenja koji vidimo u mnogim modernim kuhinjama su zidne police. Kada je reč o policama za zid, ljudi ih biraju za svoje kuhinje iz funkcionalnih i estetskih razloga.

Kuhinjske police omogućavaju vam da skladištite predmete poput kuvara, staklenog posuđa ili omiljene keramike. Lako im je pristupiti kada vam zatrebaju – nije potrebno preturanje po ormariću.


Estetski, zidne police takođe omogućavaju postavljanje ukrasa za vašu kuhinju, dajući savršeno mesto za izlaganje sobnih biljaka, umetničkih dela i drugih dragocenosti koje bi inače zatrpale neki drugi prostor ili jednostavno izostale kao dekoracija vaše kuhinje. Mnogi kuhinjski predmeti su sami po sebi skulpturalni i treba im se diviti, ovako ih nećete više skrivati iza zatvorenih vrata.

Razmišljate o kupovini polica za zid? Pogledajte našu ponudu zidnih polica.

Korišćene fotografije: Adobe Stock, Web