Otvorene police – uvek u trendu

Otvorene police – uvek u trendu

Otvorene police i dalje predstavljaju snažan trend u dizajnu. Privlačna kombinacija personalizacije i lakog pristupa čini ovaj izbor trajno popularnim. Mogu se uklopiti u svaki stil – od minimalnog i industrijskog do tradicionalnog i eklektičnog dizajna.

Personalizujte svoj prostor

Vaš prostor je udobniji i upečatljiviji kada je uređen po vašem ukusu i individualnim interesovanjima. Od simpatičnih sitnica do dragocenih kolekcionarskih predmeta, otvorene police stavljaju vaš lični pečat na prostor u kome boravite.

Pronađite i lako dohvatite!

Otvorene police nisu samo za izlaganje – takođe mogu biti i veoma funkcionalne. Lakše je pronaći tanjire i činije za serviranje u kuhinji, alate i sprave kada se čuvaju na otvorenim policama, što čini bržim i lakšim pronalaženje onoga što vam je potrebno kao i brže obavljanje posla.

Pokažite šta volite

Retki starinski pribor za jelo, ručno rađena grnčarija ili porodične fotografije… Vaše kolekcije postaju umetnički element kada ih izložite na otvorenim policama.

Otvorene police su popularno rešenje bilo da živite u malom stanu ili samo tražite novi način da organizujete svoju kuhinju. Dekorativan i funkcionalan su dodatak svakoj kuhinji.

Otvorene police mogu biti savršeno rešenje za popunjavanje „mrtvog“ prostora dodatnim prostorom za skladištenje.

Razmišljate o kupovini polica za zid? Pogledajte našu ponudu zidnih polica.