Politika privatnosti

O NAMA

Naša website adresa je: zidnepolice.com. Vlasnik i osnivač: Reklamna agencija Anubis, Beograd, PIB: 106915015; MB: 62366508.

OPŠTA PRAVILA I USLOVI KORIŠĆENJA

Korišćenjem bilo kog dela web sajta www.zidnepolice.com korisnici automatski prihvataju sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su redovnim korišćenjem web sajta u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima i da ih u potpunosti razumeju i prihvataju. Ni jedan deo ovog web sajta ne može se koristiti u nemoralne, neetičke i nezakonite svrhe. Svi korisnici imaju pravo da besplatno koriste njegove sadržaje ukoliko ne krše pravila korišćenja. Pristup web sajtu zidnepolice.com i svim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta. Sve sadržaje korisnici koriste na sopstvenu odgovornost, te se zidnepolice.com ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

SADRŽAJI I OGLASI

Zidnepolice.com objavljuje sadržaje u dobroj nameri. Web sajt zidnepolice.com se sastoji od sopstvenih sadržaja i sadržaja partnera, saradnika i oglašivača, besplatnih sadržaja, te linkova na spoljne internet strane. Linkovi se objavljuju u dobroj nameri. Za sadržaje kojima se preko linkova pristupa, zidnepolice.com ne odgovara. Za sadržaje dobijene od strane oglašivača, njihovu legalnost, tačnost i istinost odgovara isključivo oglašivač. Zidnepolice.com nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na web sajtu zidnepolice.com. Poslovni odnos između oglašivača i web sajta zidnepolice.com zasniva se isključivo na poslovnom dogovoru između dve strane.

AUTORSKA PRAVA

Web sajt zidnepolice.com ne poseduje autorska prava na agregirane sadržaje: vesti, saopštenja ili informativne tekstove koji su preuzeti sa drugih stranica. Zidnepolice.com polaže autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i svako neovlašćeno korišćenje bilo kog dela web sajta bez dozvole, smatraće se kršenjem autorskih prava. Web sajt zidnepolice.com se obavezuje da će za preuzete sadržaje jasno navoditi izvor i autora, ukoliko je isti poznat. Ukoliko smatrate da je web sajt zidnepolice.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

PRAVILA PRIVATNOSTI

Web sajt zidnepolice.com garantuje svim korisnicima za sigurnost podataka koji se ostavljaju (prijave za newsletter, registracija na portalu) prema Zakonu o bezbednosti ličnih podataka. Podaci se neće koristiti u druge svrhe i neće biti ustupani trećim licima, osim u slučajevima teškog kršenja pravila web sajta zidnepolice.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika. Prikupljene podatke web sajt može koristiti za vlastitu evidenciju i istraživanja, a u svrhu poboljšanja rada, i pružanju što boljih i kvalitetnijih sadržaja korisnicima.

IZMENE

Web sajt zadržava sva prava izmene pravila korišćenja, bez najave. Korisnici se obavezuju da se redovno informišu o eventualnim promenama, te se smatra da su korisnici adekvatno upoznati i saglasni sa svim odredbama korišćenja web sajta zidnepolice.com.