Prodavnica

Zidna polica ZIG ZAG

2,240.00 RSD

Predstavljamo vam modernu, praktičnu i funkcionalnu zidnu policu. Ova polica za zid odgovara gotovo svakom stilu i idealna je za vašu kuhinju, trpezariju, dnevnu sobu, dečiju sobu ili kancelariju.

Dimenzije:

  • 80x20x15 cm

Kartu dezena možete pogledati u tabu „Dodatne informacije“ ili na linku ovde.

Nema na zalihama

zidna-polica-zig-zag , , ,

Opis

Polica je izrađena od univera debljine 18mm, isečena, okantovana i poseduju okov za montažu na zid.

Pakovanje sadrži: Polica u izabranom dekoru/boji i okov za montažu na zid.

Dimenzije:

  • 80x20x15 cm

Kartu dezena možete pogledati u tabu „Dodatne informacije“ ili na linku ovde.

Zidne police su izdržljive i kvalitetno izrađene, ukoliko ih koristite i tretirate na preporučeni način*.

*Održavanje:
Iako su police izdržljive njene površine nisu otporne na sve mrlje, oštećenja od vlage, toplote i mehanička oštećenja. Preduzmite iste mere predostrožnosti kao i za bilo koji drveni komad nameštaja. Izbegavajte da vučete oštre ili grube predmete po površini. Za sprečavanje ogrebotina po površini koristite za predmete zaštitu od filca, podmetače i podloge. Koristite blago vlažnu krpu za čišćenje po potrebi i obrišite suvom krpom. Možete koristiti univerzalno sredstvo za čišćenje ili rastvor vode i blagog deterdženta. Ne koristite gruba i abrazivna sredstva za čišćenje ili tvrde i oštre sunđere. Oštećenja koja su uzrokovana nepravilnom upotrebom ne mogu biti razlog za reklamaciju.

Napomena: Ne vršimo montažu zidnih polica. Uz police se isporučuje okov za montažu na zid koji odgovara za većinu punih zidova. Ukoliko isporučeni delovi za montažu nisu odgovarajući za vaš zid, potrebno je da nabavite odgovarajući okov za vašu vrstu zida. ZidnePolice.com ne snose nikakvu odgovornost ukoliko okov nije odgovarajući ili ukoliko se police oštete prilikom nepravilne montaže.

Dezeni

, , ,

Dostava

Dostavljamo na teritoriji grada Beograda po ceni od 500,00 dinara.
Van Beograda dostava na teritoriji Republike Srbije Post Express-om.