Zidne police – lepe i funkcionalne za moderan dom

Zidne police – lepe i funkcionalne za moderan dom

Želite više mesta u svom životnom prostoru? Zidne police su idealno rešenje!

Jeste li ikada videli police koje izgledaju kao da lebde na zidu? Zaista, zidne police pružaju iluziju da su obešene u vazduhu bez ikakvih vidljivih znakova podrške.

Mnogi domovi su danas obogaćeni zidnim policama jer su i lepe i funkcionalne.

Sa odabirom odgovarajuće police za zid, lako ćete postići dekorativni i funkcionalni momenat u bilo kojoj prostoriji: dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, hodniku, kuhinji, kupatilu.

Prepoznate kao element modernog dizajna enterijera, police za zid i te kako mogu da zadovolje svakodnevnu funkcionalnost!

Svi želimo da u svojoj kući ili stanu osetimo toplinu doma. Ali to je lakše reći nego učiniti, posebno tamo gde nas prostor ograničava. Preterani nered ubija funkcionalnost prostorije, a glomazni ormari i komode za odlaganje vaših stvari otežavaju održavanje estetike vašeg doma. Sa zidnim policama ne morate birati između praktičnosti i stila! Savršene su za bilo koju prostoriju  u vašem domu ili u kancelariji.

Pored toga što mogu da izgledaju veoma lepo i moderno, police za zid povećavaju potencijal vaše prostorije. Dok komode i ormari zauzimaju dragoceni prostor, zidne police vam štede prostor – omogućavajući vam da se rešite nereda ili naglasite prostor.

Zavisno od vaših potreba i ukusa, zidne police stvaraju minimalističku estetiku uz maksimalnu funkcionalnost!

Dostupne su u raznim opcijama kada su u pitanju materijali, boje i završna obrada. Možete pronaći stil koji nadopunjava bilo koji dekor.

Budući da nose i čuvaju vaše stvari, zidne police su dovoljno izdržljive za svakodnevnu upotrebu. Iskoristite maksimalan prostor svog zida pomoću zidnih polica. One su izvrsno mesto za prikazivanje dragocenih fotografija i umetnina u vašem domu, veoma su upečatljive i daju šarm prostoriji u kojoj se nalaze.

Evo koje su glavne prednosti zidnih polica:

  • Čistiji izgled. Zid će izgledati manje zagušeno i preopterećeno kada koristite zidne police, jer zauzimaju manje prostora i ostavljaju više slobodnog mesta da zaista pokažete sav dekor svog doma.
  • Lagane i prozračne. Dodatni prostor oko vaših zidnih polica učiniće da one deluju laganije na oči i stvore vazdušastiji ambijent. Ovo je velika iluzija, posebno ako imate mali prostor.
  • Lepe i jedinstvene. Vaš zid će izgledati karakterističnije ako koristite zidne police u odnosu na tradicionalne police. One privlače pogled ljudi i čine da vaš dizajn enterijera izgleda posebno stilski i jedinstveno.
  • Zahtevaju manje prostora. Ako imate mali ugao u sobi koji želite da dekorišete, ali imate malo prostora za rad, police za zid su savršeno rešenje! Sveukupno je potrebno manje prostora za njih i one ne zauzimaju podnu površinu.
  • Zidne police možete koristiti bilo gde u kući, čak i u vašoj garaži ili kuhinji. Koristite police za zid kao element za dekor u dnevnoj sobi ili kao dodatni prostor za odlaganje posteljine ili kozmetike u vašem kupatilu. Takođe možete koristiti zidne police za skladištenje alata u vašoj garaži ili ulja za kuvanje i začine u vašoj kuhinji.
  • Jednostavne za instalaciju. Ugradnja zidnih polica je veoma laka i jednostavna. Sve što vam treba je bušilica za pričvršćivanje police na zid i njeno izravnavanje, da biste bili sigurni da su obešene u pravoj liniji.
  • Zidne police su jake i veoma izdržljive. Svojevrsni “nosači“ ispod ploča polica ih drže čvrsto uza zid, stvarajući dvostruku podršku koja ih drži na mestu.

Pokažite svoj lični stil uz jedinstvene police za zid!

Kada kažemo moderno, kada kažemo inovativno, kada kažemo šarmantno – pomislimo na zidne police!